Фотографски семинар за крафтъри и приложници

11-ти ноември 2017

GD Center и UNico art имат удоволствието да ви поканят на един по-различен фотографски семинар, в който Гергана Добрева, собственик на UNico art, ще ви допусне зад кулисите и ще ви разкрие магията на качествената АРТ снимка. Фотографският семинар е подходящ за крафтъри и приложници и ще се проведе на 11.11.17

В рамките на събитието Гери ще сподели емпиричен опит как да си направите АРТ снимка, красива, въздействаща и изразяваща емоцията и посланието на автора, а не стерилен кадър на бял фон. Целта на курса е да ви помогне качествено да представите творчеството си и всичко това през погледа ѝ на крафтър и непрофесионален фотограф. Не са ви необходими скъпи маркови фотоапарати, а обикновен смартфон среден клас, подходяща естествена светлина и всевъзможни предмети от ежедневието. Обработката на снимките става с лесна за ползване програма. Това, както и още много други практични неща, до които тя е стигнала след безброй часове работа, ще сподели с вас. Можете да разгледате снимки на нейните бижута на https://www.facebook.com/uNico.art.2016/ и ако прецените, че ще ви бъде полезна, заповядаите!

Максималният брой участници е 20 души, а цената за участие е 35 лв. Крайният срок за записване и плащане на тази цена е 04.11.2017. След тази дата цената е 45 лв.
За записване, моля попълнете формата: ЗАПИСВАНЕ

Можете да заплатите участието си по банков път на:

Гергана Добрева
IBAN: BG62BUIN95611000412094
BIC: BUINBGSF

или през Epay: