Как да представим творбите си онлайн

Пълен запис от семинара, проведен на 23.11.2017 г. можете да чуете тук:

Ако прецените, че това, което чуете ви е било полезно, ще се радваме, ако заплатите и таксата от 10 лв. (или повече 🙂 ) по един от следните начини:

Начини на плащане:

Директен банков превод
Е-бизнес академия ООД
IBAN BG59FINV91501016669353
BIC FINVBGSF
ePay - 10 лв.
към ePay
ePay - 20 лв.
към ePay

Интервю за семинара по БНР "Христо Ботев"

21-ви февруари 2018 - няма места
22-ви февруари 2018 - регистрация

Скъпи приятели, сърдечно благодарим за интереса към събитието!

Събитието е подходящо за творци, които имат желание да представят и продават изкуството си онлайн.

По време на събитието ще ви запознаем с някои от най-популярните онлайн галерии, в които можете да презентирате творбите си безплатно и как да конфигурирате собствените си минигалерии в тях, ще си поговорим как да използвате социалните медии за популяризиране на творчеството си, какви са изискванията относно снимките на творбите ... и още полезна информация.

Събитието ще бъде водено от Гергана Дееничина - творец и онлайн маркетинг консултант, създател на инициативата "Малкият бизнес - онлайн". Отзиви за вече изминалите събития можете да прочетете във фейсбукстраницата на GD Center - https://www.facebook.com/gdcenter.bg/

Цената за участие е 25.00 лв. при заплащане до 10-ти февруари 2018 (или до изчерпване на свободните места) и 35.00 лв. след тази дата. Местата за събитието са ограничени и се запълват по реда на заплащане. Регистрацията без последващо плащане в рамките на 3 дни не гарантира запазено място!
В случай, че изберете плащане през системата на Epay или EasyPay, моля, отбележете като забележка името на участника.
Можете да изпратите допълнителна информация относно извършено от Вас плащане на: gdcenter.bg@gmail.com

Ако имате конкретни въпроси, които бихте искали да засегнем по време на събитието или в лична консултация, ще очаквам да ги споделите :).

Събитията се провеждат в GD Center, гр. София, ул. 6-ти септември 19 от 18:30 до 20:30 ч.

Ако искате да получавате занапред информация относно събития, свързани с темата "Онлайн маркетинг за творци", моля, запишете се в нашия мейлинг лист тук!

Можете да се включите и във фейсбук групата "Как да представим творбите си онлайн" към GD Center, за да виждате със сигурност съобщенията ни, свързани с темата.